ΑΣΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ,

Εμπνευσμένοι από το αστικό τοπίο της Αθήνας στις αρχές του προηγούμενου αιώνα, δημιουργήθηκε ένα αστικό καφενείο, το Άστυ 68. Διατηρώντας την παράδοση, με έντονα όμως τα στοιχεία νεοκλασικής αρχιτεκτονικής, είναι προσαρμοσμένο στο σύγχρονο αστικό τοπίο και τρόπο ζωής. Ένας χώρος συνεύρεσης, επικοινωνίας και διασκέδασης για όλες τις ώρες της ημέρας, δίπλα στις γραμμές του τραίνου.

Από το πρωί με Ελληνικό καφεδάκι στη χόβολη και γλυκό το κουταλιού.

Το μεσημέρι και μέχρι αργά το βράδυ διατίθεται εκλεκτό φαγητό και μεζέδες. Δίνουμε μεγάλη έμφαση στις πρώτες ύλες και η κουζίνα μας βασίζεται σε προϊόντα ονομασίας προέλευσης τους και βιολογικά προϊόντα από παραγωγούς, ανά την Ελλάδα.

Προσφέρονται εμφιαλωμένα κρασιά, καθώς και χύμα λευκό, κόκκινο και βιολογική ρετσίνα. Αξίζει κάνεις να δοκιμάσει επίσης την ρακί από την Σητεία και ψημένη από την Αμοργό.

Τα βράδια στο μπαρ απολαμβάνει κανείς δροσερά cocktails με την συνοδεία πολλών γεύσεων από την κουζίνα μας, δηλαδή, ‘Μπάρα με Ποτό και τσιμπητό’.
Επιλεγμένες βραδιές με Dj’s, γεμίζοντας το μέρος με 60’s northern soul και mod ρυθμούς, μέχρι electronica και έντεχνο. Ο χώρος φιλοξενεί κατά καιρούς εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας, καθώς επίσης και μουσικούς για ‘ζωντανές’ βραδιές.

Ωράριο 10:00 πμ. – 03:00 μμ., Κουζίνα 13:00-01:00 καθημερινά

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Έκθεση Ζωγραφικής

Μαγδα Πλευρακή

plevraki.magda@gmail.com

Η έκθεση αποτελείται από έργα mix media, ζωγραφικής και collage. Έχουν δημιουργηθεί κατά την διάρκεια των θεατρικών παραστάσεων "Ποιος θα πατήσει το Play?", της ομάδας "Playback Ψ". Η πρωτοποριακή αυτή παράσταση είχε σαν χαρακτηριστικό το μη προκαθορισμένο κείμενο και πλοκή, με τις ιστορίες να συν-δημιουργούνται από το εκάστοτε κοινό.

Οι πίνακες εκφράζουν μια απεικόνιση – σύνθεση των αφηγήσεων του κοινού της κάθε παράστασης, προσδίδοντας εμπλουτισμένες οπτικές και συναισθηματικές καταστάσεις, μέσα από την οπτική της εικαστικού. Το αποτέλεσμα εντυπωσίαζε – συγκινούσε, ακόμη και τους ίδιους τους βιωματικούς αφηγητές, αφού αποτυπωνόντουσαν οι ιστορίες τους στον καμβά. Στους πινάκες αναγράφεται ο αριθμός της κάθε μοναδικής παράστασης.

Η έκθεση φιλοξενείται στο Αστικό Καφενείο ‘Αστυ68’, από τις 02.05.11 - 29.05.11.

Εκαίνια Πέμπτη 12.05.11, Ώρα 21:00


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου